Diskuse

A zase nám lžou aneb jsme na prahu třetí svĕtové války?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ed28

30. 6. 2008 23:05
ruzne teorie

je to zajimava otazka.  Je mozne logicke vysvetleni na pokus o atentat, protoze Sarkozy pochazi z Madarske zidovske rodiny, izraelsky vojin je muslim a muslimove jsou znamy svou nenavisti k zidum. V historii je taky spousta paradoxu a otazniku.  Prosluly pronasledovatel zidu Hitler  mel taky castecne zidovskou krev.  Neofasisticke organizace v Cechach uvadeji ze Vaclav Havel a Vaclav Klaus jsou zide. Historie nam rika ze Marx, Engels, Lenin, Stalin, Trockij atd byli taky zide. Jsou tady ruzne protizidovske teorie o svetovem zidovskem spiknuti. Tech vselijakych teorii je tady spousta. Neuzustava nam jine nez verit oficialni verzi protoze jine dukazy nemame.

0 0
možnosti

mimon3

26. 6. 2008 20:35
sam nevim

To je prave to...mohl to byt atentat , ale na koho z tech ctyr? A uz vubec me tu nejde o to kdo bude na ci strane Byli bychom v tom vsichni. A vojak byl Izraelec jenze take muslim...USA ma s Izraelem smlouvu nic vic nechci tvrdit muj clanek jsou v podstate take jenom otazky...dekuju vam za zajem, opravdu sam nevim nic nez ze nam lzou....to je jasne...R^;-(

0 0
možnosti

Aaron71

26. 6. 2008 20:45
Re: sam nevim

Nemyslím si, že lžou. Na stránkách izraleských novin je k tématu informací dost a to ze všech stran spektra a informaci se věnoval i izraelský rozhlas, který je v zemi nejrespektovanějším médiem.

0 0
možnosti

Honza H.

26. 6. 2008 20:13
Nepochopil jsem

Jenom pro upřesnění: Sarkózy by byl zavražděn a strany by byly: USA+Izrael x Írán+Čína+Rusko

Kde je Francie(někde by měla být , protože by zemřela její hlava státu)? Vzhledem k tomu, že se jednalo o izraelského vojáka bych čekal, že na straně Číny a Ruska. Nějak si to neumím představit, ale třeba jenom nejsem dostatečně informován o geopolitickém stavu.

Nebo byl ten voják tajným agentem Íránu a Francie by se spojila s Izraelem a USA?

Atentát to být mohl, ale o těch následcích pochybuji.

0 0
možnosti