Diskuse

CNN nebo TASS?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vikous

24. 11. 2008 20:20
tak at je po tvem...

nechci nic dodavat!

0 0
možnosti

Ed28

24. 11. 2008 21:16
Re: tak at je po tvem...

at je po tvem... nikdo nic nedodava... uplne perfektni.

0 0
možnosti

Vikous

24. 11. 2008 15:58
Naschledanou.

Honza jezdi di USA jiz 17 let a nikdy nemel tendence tam zustavat. Delal pro Centrotex, jestli Ti to neco rika. Tentokrat mi chtel ukazat Kalifornii. Videli jsme dost za toho pul roku cestovani. Hezka zeme, na to cestovani...dale mne to nikdy nezajimalo.

0 0
možnosti

Ed28

24. 11. 2008 20:13
Re: Naschledanou.

nevim proc k tomu dodavas vselikaka vysvetleni. To co je mezi Tebou a Honzikem je Vase vec. Otacis fakta ale to je take tvoje vec. Honza byl z USA deportovany a to jsou fakta...

0 0
možnosti

Vikous

24. 11. 2008 15:56
appendix

S Ivanem mame dobre vztahy. Neni treba se do nich michat. V USA jsme ilegalne nebyli. Proto to prosetruje US Ambasada i Ministerstvo zahranicnich veci. Omluvny dopis jsme jiz dostali. Vse se znovu prosetruje. Tak si radej predem over okolnosti nez si cokoliv vezmes " k preprani" a nez se do neceho zacnes michat. Hezky den do Kalifornie.

0 0
možnosti

Ed28

24. 11. 2008 21:14
Re: appendix

nikdo se nemicha do tvych vztahu, jenom kdyz ten Honza pise strasnosti tak to cloveku neda aby nenapsal. To ti mam napsat co jake nesmyly, urazky a hlouposti psal, vzdyt si to muzes procist sama dolu nize. Mne Vase soukrome zalezitosti nezajimaji, ale kdyz on pise sprostarny tak to clovek nemuze nechat jenom tak. Prosim neprekrucuj veci. Faktem je ze Honzu US ourady deportovali. Take je to jenom vase vec. Preji hodne stesti, lasky a uspechu vseho druhu. Ed

0 0
možnosti

Vikous

24. 11. 2008 11:34
Zaver

Zaver: konecne jsme se na necem shodli. Je dobre ze jsme v CR ( v US jsme nikdy nemeli v umyslu zustat a US Ambassada se nam omluvila a nas pribeh podleha vysetrovani). A take jsme radi, ze jsi ty rad v US. Tak si to tam uzivej ve zdravi!!!! bez zluci....vzdyt ja s honzou jsme asi posledni dva lide v republice kdo ctou tve vyplody....dle ohlasu. Takze i ja koncim. Klidny a pohodovy den.

0 0
možnosti

Ed28

24. 11. 2008 14:54
Re: Zaver

ja Vam obema preji hodne stesti a uspechu, skutecne ze srdce. S tim vysetrovani, deportaci a podobne to je jenom Vase vec. Ja a miliony jinych jsme se pristehoval do USA legalne. Jini si voli nezakonny spusob ziti, ale to neni moje vec. Nerozumim tvym slovum, nerozumim tomu ze kdyz ty slova tady nikdo necte tak proc ten Hozna pise takove stupidni veci kolem? Ja preji vsem tam i tady moc hezky den a uspesny zivot...

0 0
možnosti

Vikous

24. 11. 2008 11:34
ani slabikou jsem Te neurazila

naopak  jsem slusne upozornila na to, ze neni treba titulovat ( soudruhu apod)..a ty se mi cpes do soukromi a vyjadrujes nade mnou litost. ( neni treba - ja mam uspesny zivot) 

0 0
možnosti

Ed28

24. 11. 2008 14:48
urazky-neurazky

Vikousi, ja ti preji uspesny zivot. Kdyz nekdo pouziva slovnik za ktery by se nemusel stydet ani ten nejvetsi komunisticky propagandista tak titul soudruh je presne to co se na nej hodi. To urcite znas jak se rika v US: kvaka jako kachna, vypada jako kachna, tak je to asi kachna...  Kdyz nekdo kvaka jako soudruh tak je to soudruh.... Zajimave ze se rozlitis nad slovickem soudruh ale vubec te nehnou sprosta slova tveho Honzika62...

0 0
možnosti

Honza62

23. 11. 2008 12:22
tomu Edovi...

Eduarde... prosím Tě...Ty hlavo otevřená...Já jsem v Concordu byl vloni všehovšudy 2 X...na chviličku.. 3 X když vemu průjezd městem...takže co píšeš je lež...ani lidi tam neznám... ty jelito jedno !

Dál se s Tebou bavit nejde a a ni to nemá cenu, jseš fakt dost omezenej. Jak říkal pan Verich..nejhorší je srážka s bl-bc-em.. Tak nadávej na Čechy, na komunisty, tam jsi rozumově i v čase zamrznul a tam zřejmě i pojdeš..

Tohle byl můj drobný problém s Tebou a né zuřivost vůči USA...  Ty jelito  hloupý ! H.

0 0
možnosti

Ed28

24. 11. 2008 2:10
Re: tomu Edovi...

Honziku, vsechno to tady poradne otacis. Tvuj drobny problem je obrovsky. Protoze te deportovali z USA jako nezadouciho ilegalniho imigranta tedka si vylevas zlost na kazdem pismenku co Ivan napise a uz nerikam o tom co napisu ja. Vidis vse pres tve zurive bryle. Ten Verich mel skutecne pravdu. O tobe mluvi to jaky slovnik pouzivas. Omezena slova, nadavky a sprostarny. To je tvuj obraz. To je teda stesti ze te deportovali z USA. To bych musel obloukem objizdet Concord abych se s tebou nepotkal. Nemyslim ze mluvis pravdu o tvem cestovani do Concordu, ourady USA nedavaji vizum nikomu kdo byl uz jednou vyhosteny. Stejne ti preji hodne stesti, lasky a spokojenosti a mene nenavisti a zurovosti. (Vidis ja Ti nepisu ze jses hloupy i kdyz bych mel na to duvod po precteni tvych radek). 

0 0
možnosti

Vikous

23. 11. 2008 10:08
proc vse obracite???

Ivane, Ede....prectete si prosim poradne co jsem vam psala...od zacatku se snazim vas upozornit at ze sebe nedelate hlupaky a respektujete CR a Cechy.....ale byla to jen ztrata casu!!!  Panove ztratili jste soudnost.....a zdravy rozum!

0 0
možnosti

Ed28

24. 11. 2008 2:00
neobracej dokola

je mi Vas dvou tam v Praze skutecne lito. Psal Vam tady nekdo ze jste hlupaci? Ale Vy klidne pisete nejruznejsi sprostarny a pak kdy Vam nekdo napise ptravdu tak se cukate. Prave Vy jste ty lidicky ktere nerepektujete druhe lidi a davate si neomezene pravo osocovat. Ja vzdy repektuju kazdyho kdo je ke mne slusny i kdy ma jiny nazor, ale kdyz mi tam nekdo zacne psat sprostarny a hlouposti tak to clogveku neda. Nezalezi na to jestli je Cech anebo neCech... Vy vidite svet z te sve ukrivdene strany protoze jste museli opustit USA. Hledejte vinu v sobe ne jenom ukazujte na druhe lidi za kazdou cenu.

0 0
možnosti

mimon3

23. 11. 2008 6:14
a prece

Presto ze jsi takovej "osklivej kapitalista" nemyslim si o tobe nic zleho a rad si s tebou to pivko dam.:-)R^

0 0
možnosti

mimon3

23. 11. 2008 6:14
H&V3

Kazdy president USA byl verici nejen Bush, ale i ten vas Clinton! Ale hlavne kde se ve vas bere ta arrogance rikat vira =hloupost?! Myslim si , ze vira dava zivotu smysl a cil. Honzo, nemluvim o fanatismu ale vire. Normalni verici jsou na tom daleko lepe nez mi atheiste.

Kdyz jsi byl tady tak se tit u libylo a byl jsi do Ameriky zapaleny bohuzel to co se ti stalo je tva vina. A je mi lito ze te to tak poznamenalo. Na jednu stranu chapu , ze to beres jako krivdu. Na druhou stranu si myslim, ze to narusilo tvoji rovnovahu a stal se z tebe zaprisahlej nepritel…udelalo to z tebe fanatickeho nepritele vseho americkeho. Mas na to svate pravo, ale prosim te vrat se, zivot neni o nenavisti ani o pomste. Nestan se soucasti davove psychozi. Premyslej…sam za sebe prosim

R^

0 0
možnosti

mimon3

23. 11. 2008 6:10
H&V2

Honzo,

Pripominam jen , ze jses to ty kdo nakupuje dovazi a prodava nekvalitni cinske zbozi do Cech.  V tom smeru jses vlastne docela osklivej kapitalista. A co se tyka KFC a McDonaldu a jinych vzdyt vam je nikdo nenuti? Kupujete si je sami. A ano lide jsou vsude na svete dobri ale take jsou  bohuzel ovlivnovani prostredim. To ze vam volali ze San Diega a meli starost neznamena ze jsme tu videli nejakou propagandu , jen to ze vam zavreli kohout a zacali vyhrozovat. Meli proste starost vis? A nakonec Honzo jestli si myslis , ze se jedna o utocny radar je mi te uprime lito. Opravdu a uprine lito. Preji ti aby se vam to povedlo a radar jste zastavili. Potom vystupte z NATA a dejte se sebrat Ruskem nic jineho si nezaslouzite...

Myslim , ze polsky pristu k ruskemu expansionismu je daleko rozumejsi.

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
Jsem Kladeňák jako poleno. Vrátil jsem se z Kalifornie kde jsem žil skoro 38 let. Trochu písmák, písničkář, trochu potrhlo, deset let za volantem v kladenské Jednotě. A taky muzikant. V Americe jsem se živil porůznu, ajťák pro sociálku ale I myč nádobí, řidič, I hrdý (tehdy) majitel firmy NEW OHAVA. A kromě toho básnil a taky trochu přednášel. Máme kapelu The Bad Czechs,  která už hrála v Kaliforniji tedˇ v českém složení hrajeme v Kladně a okolí.