Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ed28

23. 6. 2008 4:43
Cafe Voltaire

nasel jsem web stranky na Cafe Voltaire ale voni tam nemaji zadnou zminku o ceske muzice ani zadne jine. Jo ale zato nezapomnely davat kurzy mexicke reci... spis by tam mali ucit mexikany anglictine..haha.

0 0
možnosti

mimon3

23. 6. 2008 5:25
Re: Cafe Voltaire

R^haha Voltaire uz stehujeme tyden , nadzvedli nam najem. Ale poslu vam ukazku z pripravovaneho CD

if it's to your liking... take v opere v SF hraji Dvoraka uz se tesim jsem pozvany v patek. mozna o tom i napisu...nechcete se tam sejit?

Ivan

0 0
možnosti

Ibitamuno

23. 6. 2008 3:08
No, ja teda ziju mimo CA

Takze nemam zase takovy problem s Mexicanama, ale ta zdravotni pece byla predrazena a mizerna uz pred prilivem nelegalu. A souhlas, ze je stejne kvalitni, at uz to pojisteni mate nebo si platite z vlastni kapsy.

0 0
možnosti

Ed28

23. 6. 2008 4:11
No, ja teda ziju mimo CA

Nepises jestli zijes v USA anebo v CZ. Nejses nahodou jeden z ilegalu z CZ? Citat: "zdravotni pece byla predrazena a mizerna uz pred prilivem nelegalu"...  ty ilegalove sem chodi od pradavna, to neni jenom ted, ted se to jenom rozrosta exponencionalne a citime to zejmena upadkem ekonomie atd... spadne hodnotis vse, nic konkretne...

0 0
možnosti

Ed28

22. 6. 2008 20:48
ilegalove

Minuly rok doplatila Californie na leceni ilegalnych imigrantu ve vyzi 10,5 bilionu dolaru.

Podle overenych pramenu Social Security je tady vice nez 17 milionu ilegalu ktery pouzivaji padelane SS karty. Pak kdyz si to clovek secte realne vychazi ze je tady konem 50 milionu ilegalu. Kdyz ilegalove prelezou hranice udelaji si spoustu deti, ktere se automaticky stavaji americkymi obcany. Pak tady ziji ze socialnich davek, zneuzivaji zdarma zdravotnictvi, skoly, socialni pomoc, pracuji za hotovost a neplati dane. Ted nastupuje do vsech moznych odvetvi velice silna generace deti ilegalu do vsech moznych ouradu, presazuje se "bilingual" a vsude se uz ted pouziva mexicka rec. Ilegalove jsou jako rakovina a nikdo s tym nic nedela. Demokrate doufaji ze dostanou od nich hlasy a republikany se tesi na levnejsi pracovni silu. Zel nikdo si to nespocitava ze vlastne ta "levna" pracovni sila nas vyjde v konecnem dusledku daleko vice nez US obcan.  Pak se z USA stava Mexico. 

Pokracovani>>

0 0
možnosti

Ed28

22. 6. 2008 20:51
ilegalove - pokracovani

To cele chce radikani zmenu: 1/ zmenit ustavu aby deti ilegalu nedostavali obcanstvi, 2/ tvrde postihovat vsechny ktere zamestnavaji ilegaly,  3/  tvrde postihovat vsechny ktere jim poskytuji ubytovani,  4/ nedat moznost ilegalum chodit do skol,  5/ dat moznost lidem z jinych krajin aby sem prisli legalne, mohli zde pracovat na urcitou dobu...  ale to vse je v podstate uz neuskutecnitelne protoze luza z celeho sveta se naucila vyuzivat USA a jeste na ni nadavat. Jsou jako supy ktere se sleti na zdechlinu.

God bless America.

0 0
možnosti

Hucul

22. 6. 2008 17:07
Tak at Vam uz je dobre...

... a fakt se setrete, takova mrtvicka neni zadna sranda!

Ilegalni imigranti lezou na nervy kazdemu, a to nejen v USA.

0 0
možnosti

mimon3

22. 6. 2008 17:19
Re: Tak at Vam uz je dobre...

;-) Dekuji vam jsem OK. Mam tuhy korinek. MAte pravdu i kdyz si myslim, ze vetsina ceskych ilegalnich imigrantu nedela zadne problemy a naopak jsou prinosem. Spise se jedna o ty co zneuzivaji system a je jedno odkud jsou.

R^R^R^:-)

0 0
možnosti

denk niet

22. 6. 2008 9:29
no nevím...

esli voni v tý Kalifórniji nedělaj něco špatně... Možná by doktoři tamní nemocnice měli zdvořile požádat pana doktora Ratha, jestli by jim tam nejel ukázat, jak se dělá sociální zdravotnictví bez nutnosti platit a současně při vysoké kvalitě poskytované péče. Prý má v tomto směru obrovské množství nápadů. Už se těším, až se dostane do pozice, kdy je bude moci začít realizovat... Nebo že bych se mýlil??? ;-)

A abych nezapomněl - samozřejmě dávám karmu a těším se na další články R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
Jsem Kladeňák jako poleno. Vrátil jsem se z Kalifornie kde jsem žil skoro 38 let. Trochu písmák, písničkář, trochu potrhlo, deset let za volantem v kladenské Jednotě. A taky muzikant. V Americe jsem se živil porůznu, ajťák pro sociálku ale I myč nádobí, řidič, I hrdý (tehdy) majitel firmy NEW OHAVA. A kromě toho básnil a taky trochu přednášel. Máme kapelu The Bad Czechs,  která už hrála v Kaliforniji tedˇ v českém složení hrajeme v Kladně a okolí.