Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CHYREN

1. 6. 2008 9:18
Obávám se, že ten problém není

tak jednoduchý. Pokud vím divadelníci protestovali nejen za to, aby si "ukousli" z městské pokladny. Protestovali také proti neprůhledným výběrovým řízením na místa ředitelů některých divadel atd.

Vskutku se zdá, že ODS chce zase jen tupě uplatňovat pravičáckou jednoslepost, místo aby věc řešili nestranně a objektivně.Líbil se mě názor jednoho redaktora z Levelu zkráceně: Město by mělo říct, která divadla jsou priorita pro městskou pokladnu např. Národní divadlo..která jsou komerční a která parazitují na daňových poplatnících. To by bylo systémové...obávám se, že ODS zase dělá jen to, co vždycky: Dělá si co chce.Rv

0 0
možnosti

mimon3

1. 6. 2008 10:17
Re: Obávám se, že ten problém není

Plne respektuji vas nazor na vec. Koneckoncu zijete u vas a vite o co tu jde. Ja jenom napsal svuj na dotovani umeni. Opravdu si myslim, ze umeni stejne jako cirkev a nabozenstvi by melo byt od statni spravy oddeleno. Cirkev ovlivnuje masy a umeni take.

Pusobim jako basnik a hudebnik za morem kde nas nikdo nedotuje neni to med, ale proste to tak vidim. Soukrome nadace , min dani pro poplatniky aby meli moznost sem tam neco utrousit na charitu dle jejich vyberu.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
Jsem Kladeňák jako poleno. Vrátil jsem se z Kalifornie kde jsem žil skoro 38 let. Trochu písmák, písničkář, trochu potrhlo, deset let za volantem v kladenské Jednotě. A taky muzikant. V Americe jsem se živil porůznu, ajťák pro sociálku ale I myč nádobí, řidič, I hrdý (tehdy) majitel firmy NEW OHAVA. A kromě toho básnil a taky trochu přednášel. Máme kapelu The Bad Czechs,  která už hrála v Kaliforniji tedˇ v českém složení hrajeme v Kladně a okolí.